Gratis verzending vanaf €50,-

DE ZOMER KAN ZORGEN VOOR BESCHADIGD HAAR. DEZE TIPS KUNNEN HELPEN

septembre 07, 2023

DE ZOMER KAN ZORGEN VOOR BESCHADIGD HAAR. DEZE TIPS KUNNEN HELPEN

Ah, de zomer - het seizoen van stranddagen, luieren aan het zwembad en avonturen in de buitenlucht. Terwijl we genieten van de warmte en ontspanning, betaalt ons haar vaak de prijs voor onze zonovergoten activiteiten. De combinatie van UV-stralen, chloor, zout water en hitte kan onze haarlokken beschadigen, waardoor ze droog, broos en glansloos worden. Gelukkig zijn er manieren om je te beschermen tegen zomerschade aan je haar, zodat je het hele seizoen kunt genieten van gezond uitziende lokken.

Omgevingsfactoren kunnen de gezondheid van je haar beïnvloeden
De warme zomerzon en het verkoelende water zijn misschien herstellend voor de ziel, maar ze kunnen het tegenovergestelde effect hebben op je haar... vooral als het gekleurd of op een andere manier beschadigd is. Elk van deze omgevingsfactoren kan bijdragen aan zomerschade aan je haar:

  • Hitte van stylingtools of warm weer: Of het nu komt door de hete stylingapparaten die je gebruikt om pluizig haar tegen te gaan of door de hete, droge lucht die in sommige klimaten in de zomer hangt, door te veel warmte kunnen je lokken uitgedroogd en broos worden.
  • Chloor en zout water: Zowel chloor als zout kunnen de natuurlijke oliën van je haar strippen, wat leidt tot droogheid en breuk.
  • UV-straling: Net zoals de zon schade toebrengt aan de huid, kan het een ravage aanrichten op je haar. UV-stralen kunnen de proteïnen in je haar afbreken en de haarschubben beschadigen, waardoor je haar verzwakt en dof wordt en sneller breekt en gespleten haarpunten krijgt. Blootstelling aan de zon kan ook de haarkleur vervagen.
  • Verontreiniging en rook: luchtverontreinigende stoffen, die in de zomer vaker voorkomen, en rook van kampvuren, vuurkorven en barbecues kunnen vrije radicalen in je haar veroorzaken, waardoor het er dof uitziet.

Tips om je haar te beschermen tijdens de zomer
Je hoeft niet te kiezen tussen optimaal genieten van de zomer en glanzend, gezond haar. Met een paar eenvoudige tips kun je je haar beschermen en toch genieten van je tijd in de zon.

- Voorkom beschadiging voordat je in het water duikt...en erna. Smeer je haar in met conditioner voordat je gaat zwemmen om het te beschermen tegen zout of chloor in het water. Draag een badmuts voor nog betere bescherming.
Spoel je haar na het zwemmen met schoon water om zout- of chloorresten te verwijderen en kam een leave-in conditioner door je haar om klitten te verminderen en voedend vocht in te sluiten. Zoek een product met UV-bescherming als je van plan bent je af te drogen in de zon.

- Omarm de schaduw. De beste manier om schade aan je haar door de zon te voorkomen is door het te vermijden. Zoek de schaduw op onder een paraplu of bedek jezelf met een hoed of hoofddoek.

Je perfecte routine voor gezond haar, het hele jaar door
Ongeacht het seizoen hebben je haar en hoofdhuid de juiste ingrediënten nodig om te groeien. Daarom hebben we de producten in onze Volumizing Hair Collection zorgvuldig samengesteld met de gezondheid van je haar in gedachten:

  1. Thickening Shampoo: Onze unieke formule bevat therapeutische ingrediënten om de gezondheid van de hoofdhuid te optimaliseren en het haar te beschermen tegen negatieve milieu-invloeden. Onze shampoo is gemaakt zonder sulfaathoudende detergenten en reinigt het haar van onzuiverheden (tot ziens, schadelijk zout en chloor) terwijl het de haarschubben versterkt en de dikte van de haarschacht verbetert.
  2. Thickening conditioner: Geef je haar de hydratatie en voeding die het nodig heeft na een dag op het strand of bij het zwembad. Onze fyto-geïnfundeerde formule vult vocht aan en transformeert het haar zodat het voller aanvoelt, er dikker uitziet en beter presteert.
  3. Volume Enhancing Foam: Als je haar door de zomerse vochtigheid platter wordt, kan onze door artsen ontwikkelde foam helpen. Deze formule bevat hetzelfde BioPeptin Complex® dat wordt gebruikt in ons best verkopende wimperserum om de vitaliteit van het haar te stimuleren en het natuurlijke volume te versterken. Het voegt glans en body toe en verbetert de elasticiteit om breuk tegen te gaan, zodat je je minder zorgen hoeft te maken over zomerse stressfactoren die je haar aantasten.

Envoyer un commentaire

Les commentaires sont affichés après approbation.


Aussi dans

NO MAKE-UP IS TRENDING: KRIJG DE LOOK
NO MAKE-UP IS TRENDING: KRIJG DE LOOK

septembre 07, 2023

Nog niet zo lang geleden leek het alsof elke make-up look in onze feeds over de top faux wimpers en zwaar opgevulde wenkbrauwen ging. Maar tegenwoordig heeft een meer natuurlijk ogende esthetiek het glamoureuze gezicht vervangen en wordt de 'no make-up look' de favoriete stijl van dit seizoen. Als je er net zo klaar voor bent als wij om je natuurlijke schoonheid te laten stralen, probeer dan deze trucs om een minimalistische beautylook te creëren.

Découvrir

DE JUISTE VOLGORDE VAN JE SKINCARE-ROUTINE
DE JUISTE VOLGORDE VAN JE SKINCARE-ROUTINE

mars 16, 2023

Een goede skincare routine creëren is belangrijk, maar de juiste volgorde weten om de producten aan te brengen is net zo belangrijk - of zelfs nog belangrijker!

Découvrir

Genomineerd voor de Dutch Beauty Awards 2022-2023
Genomineerd voor de Dutch Beauty Awards 2022-2023

mars 16, 2023

Onze nieuwste innovaties; RevitaLash® Lash & Brow Masque en RevitaLash® Advanced Sensitive zijn genomineerd voor de Dutch Beauty Awards 2022-2023!

Découvrir

NIEUWSBRIEF