Gratis verzending vanaf €50,-

Genomineerd voor de Dutch Beauty Awards 2022-2023

mars 16, 2023

Genomineerd voor de Dutch Beauty Awards 2022-2023

Onze nieuwste innovaties; RevitaLash® Lash & Brow Masque en RevitaLash® Advanced Sensitive zijn genomineerd voor de Dutch Beauty Awards 2022-2023!

Het Lash & Brow Masque is eigenlijk en aanvulling op het wenkbrauw en wimperserum, want om deze haartjes mooi en gezond te houden is dit het ultieme product. Maar denk bijvoorbeeld ook aan een extra verzorging om eventuele schade van stylingproducten en make-up en reiniging te herstellen of herstel na door professionele wimper- en wenkbrauwbehandelingen.

RevitaLash® Advanced Sensitive is ons eerste wimperserum dat speciaal is samengesteld voor gevoelige ogen. Deze zachtere vorm wordt mogelijk gemaakt door een gereguleerde afgifte van de werkzame ingrediënten

De Dutch Beauty Award is de meest felbegeerde Beautyprijs van Nederland en wordt ieder jaar georganiseerd door de vereniging Experts of Beauty. De vakkundige jury van beautyjournalisten vormt een mooie mix van vertegenwoordigers uit de traditionele en online media. Ze komen ieder jaar samen om de beste beautyproducten uit Nederland te jureren voor de prestigieuze Dutch Beauty Award.


Envoyer un commentaire

Les commentaires sont affichés après approbation.


Aussi dans

NO MAKE-UP IS TRENDING: KRIJG DE LOOK
NO MAKE-UP IS TRENDING: KRIJG DE LOOK

septembre 07, 2023

Nog niet zo lang geleden leek het alsof elke make-up look in onze feeds over de top faux wimpers en zwaar opgevulde wenkbrauwen ging. Maar tegenwoordig heeft een meer natuurlijk ogende esthetiek het glamoureuze gezicht vervangen en wordt de 'no make-up look' de favoriete stijl van dit seizoen. Als je er net zo klaar voor bent als wij om je natuurlijke schoonheid te laten stralen, probeer dan deze trucs om een minimalistische beautylook te creëren.

Découvrir

DE ZOMER KAN ZORGEN VOOR BESCHADIGD HAAR. DEZE TIPS KUNNEN HELPEN
DE ZOMER KAN ZORGEN VOOR BESCHADIGD HAAR. DEZE TIPS KUNNEN HELPEN

septembre 07, 2023

Ah, de zomer - het seizoen van stranddagen, luieren aan het zwembad en avonturen in de buitenlucht. Terwijl we genieten van de warmte en ontspanning, betaalt ons haar vaak de prijs voor onze zonovergoten activiteiten. De combinatie van UV-stralen, chloor, zout water en hitte kan onze haarlokken beschadigen, waardoor ze droog, broos en glansloos worden. Gelukkig zijn er manieren om je te beschermen tegen zomerschade aan je haar, zodat je het hele seizoen kunt genieten van gezond uitziende lokken.

Découvrir

DE JUISTE VOLGORDE VAN JE SKINCARE-ROUTINE
DE JUISTE VOLGORDE VAN JE SKINCARE-ROUTINE

mars 16, 2023

Een goede skincare routine creëren is belangrijk, maar de juiste volgorde weten om de producten aan te brengen is net zo belangrijk - of zelfs nog belangrijker!

Découvrir

NIEUWSBRIEF