Genomineerd voor de Dutch Beauty Awards 2022-2023

59 16, %J

Genomineerd voor de Dutch Beauty Awards 2022-2023

Onze nieuwste innovaties; RevitaLash® Lash & Brow Masque en RevitaLash® Advanced Sensitive zijn genomineerd voor de Dutch Beauty Awards 2022-2023!

Het Lash & Brow Masque is eigenlijk en aanvulling op het wenkbrauw en wimperserum, want om deze haartjes mooi en gezond te houden is dit het ultieme product. Maar denk bijvoorbeeld ook aan een extra verzorging om eventuele schade van stylingproducten en make-up en reiniging te herstellen of herstel na door professionele wimper- en wenkbrauwbehandelingen.

RevitaLash® Advanced Sensitive is ons eerste wimperserum dat speciaal is samengesteld voor gevoelige ogen. Deze zachtere vorm wordt mogelijk gemaakt door een gereguleerde afgifte van de werkzame ingrediënten

De Dutch Beauty Award is de meest felbegeerde Beautyprijs van Nederland en wordt ieder jaar georganiseerd door de vereniging Experts of Beauty. De vakkundige jury van beautyjournalisten vormt een mooie mix van vertegenwoordigers uit de traditionele en online media. Ze komen ieder jaar samen om de beste beautyproducten uit Nederland te jureren voor de prestigieuze Dutch Beauty Award.


Laat een opmerking achter

Opmerkingen worden na goedkeuring weergegeven.


Ook in

DE JUISTE VOLGORDE VAN JE SKINCARE-ROUTINE
DE JUISTE VOLGORDE VAN JE SKINCARE-ROUTINE

11 16, %J

Een goede skincare routine creëren is belangrijk, maar de juiste volgorde weten om de producten aan te brengen is net zo belangrijk - of zelfs nog belangrijker!
Lees meer
HOE VOORKOM JE KLONTERIGE MASCARA OM DE PERFECTE WIMPERS TE KRIJGEN
HOE VOORKOM JE KLONTERIGE MASCARA OM DE PERFECTE WIMPERS TE KRIJGEN

33 14, %J

Als het om mascara gaat, verlangen we allemaal naar lengte, volume en definitie. Schitterende wimpers staan hoog op de lijst van je “droomwimpers”, terwijl klonterige plakkerige wimpers helemaal onderaan staan. Gelukkig kun je met een paar handige tips en trucs gemakkelijk de wimpers krijgen waar je van droomt. Ontdek meer over deze tips!
Lees meer
CONDITIONERS VS. SERUMS: WAT IS HET VERSCHIL?
CONDITIONERS VS. SERUMS: WAT IS HET VERSCHIL?

08 06, %J

Er wordt ons vaak gevraagd - wat het verschil is tussen een wimper/wenkbrauwserum en een wimper/wenkbrauwconditioner? 
Lees meer

NIEUWSBRIEF