HOE VOORKOM JE KLONTERIGE MASCARA OM DE PERFECTE WIMPERS TE KRIJGEN

mars 14, 2023

HOE VOORKOM JE KLONTERIGE MASCARA OM DE PERFECTE WIMPERS TE KRIJGEN

Als het om mascara gaat, verlangen we allemaal naar lengte, volume en definitie. Schitterende wimpers staan hoog op de lijst van je “droomwimpers”, terwijl klonterige plakkerige wimpers helemaal onderaan staan. Gelukkig kun je met een paar handige tips en trucs gemakkelijk de wimpers krijgen waar je van droomt. Ontdek meer over deze tips!

TIP #1: Begin met een goede basis

Voor mooie wimpers is het belangrijk dat alle restjes mascara verdwenen zijn. Begin met een goede reiniging en gebruik een micellair water, zoals de Micellair Water Lash Wash, om ervoor te zorgen dat alle restjes vuil, make-up, olie en talg van de ogen worden verwijderd. Dit geeft je de perfecte basis om mascara aan te brengen, zonder klontjes.

TIP #2: Hydrateren & Versterken

Zorg voor sterke en gezonde wimpers met een ooggel zoals onze AquaBlur® Hydrating Eye Gel & Primer. Deze veelzijdige ooggel hydrateert, verzorgt en geeft het gebied rond de ogen een mooie frisse basis, terwijl het de wimpers en wenkbrauwen verzorgt en verstevigt. Het vormt de perfecte basis voor mascara, zodat deze de hele dag blijft zitten en niet gaat uitlopen.

TIP #3: Gebruik een primer

Mascaraprimers zijn ideaal om de wimpers te scheiden en meer volume te geven voordat je mascara aanbrengt. De Volumizing Primer in onze Double-Ended Volume Set is geweldig omdat hij precies dat doet - de wimpers van elkaar scheiden, volume en lengte geven en een perfect basis voor mascara creëren.

TIP #4: Hoe minder, hoe beter

Twee lagen mascara zouden meer dan genoeg moeten zijn om de wimpers te definiëren - meer zou kunnen leiden tot klonterige, spinachtige wimpers. Onze Volumizing Mascara formule is gemakkelijk op te bouwen zonder te klonteren, terwijl het de wimpers de voedingsstoffen geeft die ze nodig hebben om te groeien.

TIP #5: Zorg dat er geen lucht bijkomt

Zorg ervoor dat je het borsteltje niet te veel in en uit de mascara haalt. Dit zorgt er alleen maar voor dat er lucht in het product komt, waardoor het sneller uitdroogt. In plaats daarvan kan je het beste het borsteltje draaien  om een gelijkmatige hoeveelheid mascara op de applicator te krijgen.

TIP #6: Weet wanneer je het moet weggooien

De houdbaarheid van mascara is meestal ongeveer 3 maanden. Als die oude mascaratube al langer dan een paar maanden onderin je make-uplade ligt, gooi hem dan weg!

TIP #7: Gebruik een serum

Wimperserums zijn perfect voor wie zijn wimpers een beetje extra volume wil geven door de wimpers alles te geven wat ze nodig hebben. RevitaLash® Advanced is samengesteld uit essentiële vitaminen en voedingsstoffen zoals biotine, peptiden, groene thee-extract en meer, zodat de wimpers verzorgd, sterk en soepel blijven - perfect voor mooie, gedefinieerde wimpers (met of zonder mascara!). 

Ben jij klaar voor de mooiste wimpers?


Envoyer un commentaire

Les commentaires sont affichés après approbation.


Aussi dans

DE JUISTE VOLGORDE VAN JE SKINCARE-ROUTINE
DE JUISTE VOLGORDE VAN JE SKINCARE-ROUTINE

mars 16, 2023

Een goede skincare routine creëren is belangrijk, maar de juiste volgorde weten om de producten aan te brengen is net zo belangrijk - of zelfs nog belangrijker!

Découvrir

Genomineerd voor de Dutch Beauty Awards 2022-2023
Genomineerd voor de Dutch Beauty Awards 2022-2023

mars 16, 2023

Onze nieuwste innovaties; RevitaLash® Lash & Brow Masque en RevitaLash® Advanced Sensitive zijn genomineerd voor de Dutch Beauty Awards 2022-2023!

Découvrir

CONDITIONERS VS. SERUMS: WAT IS HET VERSCHIL?
CONDITIONERS VS. SERUMS: WAT IS HET VERSCHIL?

mars 06, 2023

Er wordt ons vaak gevraagd - wat het verschil is tussen een wimper/wenkbrauwserum en een wimper/wenkbrauwconditioner? 

Découvrir

NIEUWSBRIEF