Gratis verzending vanaf €50,-

MOOIE, STRALENDE WIMPERS MET DE FEESTDAGEN? BEGIN NU!

novembre 21, 2022

MOOIE, STRALENDE WIMPERS MET DE FEESTDAGEN? BEGIN NU!

Er is een eeuwenoud spreekwoord dat je ongetwijfeld wel eens hebt gehoord: "De beste tijd om een boom te planten was 20 jaar geleden; de tweede beste tijd is nu." En hoewel twee decennia ver gezocht is, is het gevoel hetzelfde. Als je op tijd voor de feestdagen de beste wimpers van je leven wilt hebben, is het nu tijd om te beginnen!

WEES BEWUST VAN JE WIMPERS

Wist je dat je tussen de 90 en 160 wimpers op je bovenste ooglid hebt? Dat zijn ze. Die paar haren leveren veel werk. Fysiek helpen ze stof en vuil uit je ogen te houden. Maar ze kunnen je ook een jeugdigere uitstraling geven en je ogen mooier maken.

Voor mooie, gezonde wimpers tijdens de feestdagen, begin je nu met je wimperverzorgingsroutine.

SCHOON BEGINNEN: HOE DE WIMPERS TE REINIGEN

Je gezicht wassen is niet hetzelfde als je wimpers reinigen. Wimpers worden, net als haar en huid, vuil. Tussen de haartjes hopen olie, make-up en andere onzuiverheden op. Als je deze onzuiverheden 's nachts laat zitten, kan dat leiden tot meer uitval, irritatie en zelfs infectie. Het is belangrijk om je wimpers elke ochtend en avond te reinigen en elk haartje voorzichtig te behandelen.

Hoe reinig je je wimpers? Regel 1: Gebruik een speciaal voor wimpers gemaakt reinigingsproduct dat zacht is en geen agressieve ingrediënten of oliën bevat.

Kies Micellair Water Lash Wash. De zachte, residu-vrije, voedende formule gebruikt krachtige ingrediënten om dagelijkse onzuiverheden te verwijderen en je wimpers gereinigd, gekalmeerd en gehydrateerd achter te laten... zonder essentiële oliën te verwijderen of je tere wimpers te beschadigen.

GEZONDERE WIMPERS MET ÉÉN HANDELING

RevitaLash® Advanced is de eenvoudigste manier om de sterke, gezonde, natuurlijk gelifte wimpers te krijgen die je wenst. Eén keer per dag van het best verkochte wimperserum aanbrengen en je wimpers zijn in een mum van tijd op hun best. De bekroonde formule is de gouden standaard en dat is niet voor niets. De wetenschappelijk geavanceerde conditioner bevat peptiden, lipiden, biotine en een groen thee-extract dat rijk is aan panthenol. Er gaat niets boven dit product voor sterkere, gezondere en luxueuzere wimpers.

Wat als je gevoelige, irritatiegevoelige ogen hebt? De nieuwe RevitaLash® Advanced Sensitive is dan voor jou ontworpen. Het is het perfecte product voor iedereen met een verhoogde gevoeligheid rondom het ooggebied. In een recent onafhankelijk consumentenonderzoek ervaarde 98 procent van de deelnemers gezondere wimpers met RevitaLash® Advanced Sensitive. Verder meldde 97 procent geen roodheid en 93 procent geen irritatie. (Onderzoeksresultaten van een 8 weken durend onafhankelijk consumentenonderzoek onder 161 deelnemers, waarbij bijna 20% van de deelnemers gevoeligheid/irritatie had op andere wimperserums die zij in het verleden hadden gebruikt).

WIMPERVERSTERKENDE MASCARA

Als de wimpers zijn gereinigd, verbeterd en klaar zijn voor mascara, gebruik dan de Double-Ended Volume Set. Deze bekroonde, 2-in-1 mascara en primer werken samen voor een dramatische lengte en meer volume. De indigokleurige primer verheldert de ogen en intensiveert de zwarte kleur van de mascara. De verzorgende ingrediënten in een opbouwbare, waterbestendige, soft flex formule geven je wimpers een niveau van luxe dat je nog nooit hebt gevoeld.

BESCHERMEN EN CORRIGEREN

Heb je een bijzonder zware week achter de rug? Herstel de schade met Lash & Brow Masque: het eerste ultra-reparatieve, door artsen ontwikkelde masker in zijn soort. De luxe formule verrijkt elke wimper met voedende ingrediënten om zelfs de meest beschadigde en gestreste wimpers en wenkbrauwen te herstellen en te voeden. Je ziet en voelt het verschil in één behandeling.

VAN FEESTDAGEN TOT ELKE DAG

Een eenvoudige routine zorgt in een mum van tijd voor prachtige, schitterende wimpers. Ga zo door en met slechts een paar producten en een beetje moeite heb je schitterende wimpers voor de feestdagen en daarna. Want waarom zou je je wimperpotentieel immers beperken tot slechts één seizoen?

Ontdek onze limited edtion collecties voor stralende wimpers en voor opvallende wenkbrauwen.


Envoyer un commentaire

Les commentaires sont affichés après approbation.


Aussi dans

NO MAKE-UP IS TRENDING: KRIJG DE LOOK
NO MAKE-UP IS TRENDING: KRIJG DE LOOK

septembre 07, 2023

Nog niet zo lang geleden leek het alsof elke make-up look in onze feeds over de top faux wimpers en zwaar opgevulde wenkbrauwen ging. Maar tegenwoordig heeft een meer natuurlijk ogende esthetiek het glamoureuze gezicht vervangen en wordt de 'no make-up look' de favoriete stijl van dit seizoen. Als je er net zo klaar voor bent als wij om je natuurlijke schoonheid te laten stralen, probeer dan deze trucs om een minimalistische beautylook te creëren.

Découvrir

DE ZOMER KAN ZORGEN VOOR BESCHADIGD HAAR. DEZE TIPS KUNNEN HELPEN
DE ZOMER KAN ZORGEN VOOR BESCHADIGD HAAR. DEZE TIPS KUNNEN HELPEN

septembre 07, 2023

Ah, de zomer - het seizoen van stranddagen, luieren aan het zwembad en avonturen in de buitenlucht. Terwijl we genieten van de warmte en ontspanning, betaalt ons haar vaak de prijs voor onze zonovergoten activiteiten. De combinatie van UV-stralen, chloor, zout water en hitte kan onze haarlokken beschadigen, waardoor ze droog, broos en glansloos worden. Gelukkig zijn er manieren om je te beschermen tegen zomerschade aan je haar, zodat je het hele seizoen kunt genieten van gezond uitziende lokken.

Découvrir

DE JUISTE VOLGORDE VAN JE SKINCARE-ROUTINE
DE JUISTE VOLGORDE VAN JE SKINCARE-ROUTINE

mars 16, 2023

Een goede skincare routine creëren is belangrijk, maar de juiste volgorde weten om de producten aan te brengen is net zo belangrijk - of zelfs nog belangrijker!

Découvrir

NIEUWSBRIEF