De meest gestelde vragen over RevitaLash ® Advanced

novembre 11, 2021

De meest gestelde vragen over RevitaLash ® Advanced

In 2006 lanceerden we onze originele RevitaLash formule en startten we een geheel nieuwe categorie van cosmetische producten. 15 jaar later is RevitaLash® Advanced één van de best verkochte wimperserums ter wereld - elke 30 seconden wordt er één verkocht!* We krijgen voortdurend vragen wat de beste manier is om RevitaLash Advanced te gebruiken, wanneer je het moet gebruiken, wie het kan gebruiken - de lijst gaat maar door en door - dus we dachten we helpen u een handje! Wij hebben de meest gestelde vragen verzameld en voor u beantwoord voordat u de kans krijgt om ze te stellen.

Hoe werkt RevitaLash Advanced Wimper Conditioner precies?

RevitaLash Advanced is ontwikkeld door oogarts Dr. Michael Brinkenhoff om de algehele gezondheid en uiterlijk van de wimpers te verbeteren. Het is zorgvuldig samengesteld met onze gepatenteerde technologie, BioPeptin Complex®, om de natuurlijke wimpers te verzorgen en het uiterlijk ervan te verbeteren, waardoor ze er prachtig uitzien.

Waar moet ik RevitaLash Advanced aanbrengen, en hoe vaak?

Breng één keer per dag of nacht een dun lijntje RevitaLash Advanced aan op schone en droge wimpers boven de wimperlijn. Volledig laten drogen voordat u andere schoonheidsproducten aanbrengt. Voor het beste resultaat, bereid de huid rondom de ogen voor met onze Micellair Water Lash Wash voordat je RevitaLash Advanced aanbrengt, om de wimpers en wenkbrauwen gereinigd, gekalmeerd en gehydrateerd te houden.

Zal RevitaLash Advanced mijn wimpers meer krullen?

Ja! Dit is één van de geweldige voordelen van RevitaLash Advanced - het is eigenlijk een wimperlift in een flesje! Veel mensen hebben als resultaat dat bij consequent gebruik hun wimpers aanzienlijk meer krul vertonen. Dit is te danken aan ons gepatenteerde Curl Effect®, wat slechts één van de vele manieren is waarop RevitaLash Advanced voor prachtige wimpers zorgt.

Zal RevitaLash Advanced mijn oogkleur veranderen?

Wanneer RevitaLash Advanced volgens de instructies wordt aangebracht, en vanwege de formule en de specificaties van het borsteltje, zou het niet in de ogen mogen komen, en zou daarom geen effect op je ogen mogen hebben, inclusief de kleur van je ogen (iris).

Hoe lang duurt het voordat ik resultaat zie met RevitaLash Advanced?

Hoewel elk individu anders is, horen wij vaak dat gebruikers onmiddellijk mooiere wimpers krijgen. Volgens ons eigen onderzoek van een derde partij, ondervond 98% van de gebruikers van RevitaLash Advanced binnen 6 weken een verbeterd uiterlijk van de wimpers. Voor het beste resultaat, gebruik zoals hierboven vermeld.

Hoe lang gaat een tube RevitaLash Advanced mee?

Bij gebruik volgens voorschrift, gaat één tube RevitaLash Advanced (3,5 ml) ongeveer zes maanden mee. Het 2,0 ml formaat van het product zou ongeveer drie maanden mee moeten gaan - lang genoeg om resultaten te ervaren. De houdbaarheidsdatum voor beide formaten is één jaar na opening en drie jaar indien ongeopend.

Kan ik RevitaLash Advanced gebruiken na een keratinelift van de wimpers?

Ja! RevitaLash Advanced is veilig om te gebruiken na een keratine wimperlift behandeling en kan geweldige resultaten opleveren wanneer het samen wordt gebruikt. U dient twee dagen na de behandeling te wachten met het gebruik van RevitaLash Advanced, maar we raden u aan om voor de zekerheid eerst te overleggen met de salon waarbij u de behandeling ondergaat.

Kan ik RevitaLash Advanced gebruiken met valse wimpers of wimperextensions?

Ook ja! RevitaLash Advanced is veilig voor gebruik met wimperextensions of valse wimpers (strips), en kan zelfs helpen om de gezondheid en schoonheid van uw natuurlijke wimpers te behouden, waardoor de schadelijke effecten die vaak worden gezien bij langdurig gebruik van wimperextensions worden geminimaliseerd.

Kan ik RevitaLash Advanced gebruiken met permanente make-up en semi-permanente make-up?

Ja - RevitaLash Advanced zou uw permanente of semi-permanente make-up niet mogen beïnvloeden. Als u net klaar bent met uw behandeling, zorg er dan voor dat het gebied volledig genezen is en overleg met uw arts voordat u een van beide producten gebruikt.


Envoyer un commentaire

Les commentaires sont affichés après approbation.


Aussi dans

DE JUISTE VOLGORDE VAN JE SKINCARE-ROUTINE
DE JUISTE VOLGORDE VAN JE SKINCARE-ROUTINE

mars 16, 2023

Een goede skincare routine creëren is belangrijk, maar de juiste volgorde weten om de producten aan te brengen is net zo belangrijk - of zelfs nog belangrijker!

Découvrir

Genomineerd voor de Dutch Beauty Awards 2022-2023
Genomineerd voor de Dutch Beauty Awards 2022-2023

mars 16, 2023

Onze nieuwste innovaties; RevitaLash® Lash & Brow Masque en RevitaLash® Advanced Sensitive zijn genomineerd voor de Dutch Beauty Awards 2022-2023!

Découvrir

HOE VOORKOM JE KLONTERIGE MASCARA OM DE PERFECTE WIMPERS TE KRIJGEN
HOE VOORKOM JE KLONTERIGE MASCARA OM DE PERFECTE WIMPERS TE KRIJGEN

mars 14, 2023

Als het om mascara gaat, verlangen we allemaal naar lengte, volume en definitie. Schitterende wimpers staan hoog op de lijst van je “droomwimpers”, terwijl klonterige plakkerige wimpers helemaal onderaan staan. Gelukkig kun je met een paar handige tips en trucs gemakkelijk de wimpers krijgen waar je van droomt. Ontdek meer over deze tips!

Découvrir

NIEUWSBRIEF