Wie verlangt er nou niet naar fantastische wimpers en wenkbrauwen tijdens de feestdagen?

novembre 10, 2022

Wie verlangt er nou niet naar fantastische wimpers en wenkbrauwen tijdens de feestdagen?

Klaar om alvast in te slaan voor de feestdagen? Met producten voor elke wimper- en wenkbrauwliefhebber, zul je dit jaar zeker indruk maken en inspireren.

BESTE CADEAUS VOOR WIMPERLIEFHEBBERS

Op zoek naar een opvallend wimpercadeau dit jaar?

Dan is RevitaLash® Advanced de gouden tip! - Deze wetenschappelijk geavanceerde formule bevat voedende ingrediënten zoals peptiden, lipiden, biotine en een groen thee-extract dat rijk is aan panthenol. De wimpers zien er sterker, gezonder en versterkt uit in één enkele dagelijkse beweging. Maar het mooiste cadeau van allemaal? Het Curl Effect®. Deze gepatenteerde, revolutionaire technologie kan jouw wimpers een natuurlijke lift en krul geven.

RevitaLash® Advanced Sensitive - De formule is speciaal ontwikkeld voor mensen met gevoelige ogen en het unieke time-release afgiftesysteem is zacht voor de huid rondom je ogen. Het resultaat? Gezondere, gehydrateerde, mooie wimpers die sterker zijn, minder snel breken en beschermd zijn tegen externe factoren - en dat alles met minder irritatie.

Micellair Water Lash Wash - Geef hét reinigingscadeau met micellair water voor wimpers, oogleden en wenkbrauwen. De residu-vrije, zachte reiniger verwijdert niet alleen make-up en mascara zonder de natuurlijke oliën van je wimpers aan te tasten, maar verzorgt en hydrateert ook. Dagelijks gebruik houdt de oogleden schoon en de wimpers en wenkbrauwen gehydrateerd en verfrist.

Daarnaast hebben we deze speciale Limited Edition set voor de feestdagen.

BESTE CADEAUS VOOR ‘WOW’-WENKBRAUWEN

RevitaBrow® Advanced - Dit bekroonde, door artsen ontwikkelde serum beschermt tegen breuk, verbetert de flexibiliteit van de haartjes en helpt het te beschermen tegen externe factoren. De wenkbrauwen zullen gezonder aanvoelen en er glanzender uitzien.

Lash & Brow Masque - Het populairste product voor wenkbrauwen en wimpers dit seizoen? De allereerste in zijn soort en door artsen ontwikkeld Lash & Brow Masque. De luxueuze formule omhult elke haartje met voedingsrijke ingrediënten om zelfs de meest beschadigde en gestreste wenkbrauwen en wimpers te herstellen en te voeden.

Tot slot hebben we ook deze leuke geschenkset voor de feestdagen.


Envoyer un commentaire

Les commentaires sont affichés après approbation.


Aussi dans

MOOIE, STRALENDE WIMPERS MET DE FEESTDAGEN? BEGIN NU!
MOOIE, STRALENDE WIMPERS MET DE FEESTDAGEN? BEGIN NU!

novembre 21, 2022

Voor mooie, gezonde wimpers tijdens de feestdagen, begin je nu met je wimperverzorgingsroutine.

Découvrir

4 beautyproducten die je in de koelkast moet bewaren
4 beautyproducten die je in de koelkast moet bewaren

septembre 02, 2022

populair. Er zijn producten die simpelweg langer meegaan of efficiënter worden als je ze in de koelkast bewaart. Maar je hoeft niet je hele huidverzorgingslijn in de koelkast te bewaren, in feite zijn er maar een handvol producten die baat hebben bij een koelere temperatuur - lees verder om er meer over te weten te komen!

Découvrir

De meest gestelde vragen over RevitaLash ® Advanced
De meest gestelde vragen over RevitaLash ® Advanced

novembre 11, 2021

Découvrir

NIEUWSBRIEF