CONDITIONERS VS. SERUMS: WAT IS HET VERSCHIL?

08 06, %J

CONDITIONERS VS. SERUMS: WAT IS HET VERSCHIL?

Er wordt ons vaak gevraagd - wat het verschil is tussen een wimper/wenkbrauwserum en een wimper/wenkbrauwconditioner? Het antwoord is: niets! Waarom worden RevitaLash Advanced en RevitaBrow Advanced dan "conditioners" genoemd?

Er is bewust gekozen om RevitaLash® Advanced en RevitaBrow® Advanced "conditioners" te noemen in plaats van "serums", omdat we vinden dat dit beter beschrijft wat deze producten doen. Zoals je het haar op je hoofd verzorgt, verzorgen RevitaLash Advanced en RevitaBrow Advanced het haar van je wimpers en wenkbrauwen.

Op welke manier?

De formules bevatten een zeer uitgebreide samenstelling en zijn het eindresultaat van uitgebreid onderzoek. Deze ingrediënten verzorgen, versterken en beschermen tegen het afbreken, wat resulteert in gezondere, vollere en mooier uitziende wimpers en wenkbrauwen.

Het woord serum is een veelgebruikte term in de wimper- en wenkbrauwverzorgingswereld, en RevitaLash Advanced of RevitaBrow Advanced "serums" noemen is voor ons ook goed! Het draait uiteindelijk om de resultaten, en we weten dat je blij zult zijn met de natuurlijke resultaten die je zult zien bij het gebruik van RevitaLash Advanced en RevitaBrow Advanced.

Hier zijn nog een paar dingen die je moet weten over wimper- en wenkbrauwserums/conditioners:

Zijn ze veilig?

RevitaLash Comsetics is het enige door oogartsen opgerichte merk onder de wenkbrauw en wimperserums, en daarom heeft veiligheid voor ons de hoogste prioriteit. De wimper- en wenkbrauwserums zijn door artsen ontwikkeld, klinisch getest en door dermatologen beoordeeld, en zijn bovendien veganistisch en cruelty free.

Werkt het?

De onderzoeken van de consumenten spreken voor zich! In een 6 weken durend onderzoek met RevitaLash Advanced merkte 98% van de consumenten op dat de wimpers er sterker en er beter uitzagen*. Bij RevitaBrow Advanced merkte 96% van de deelnemers dat de wenkbrauwen er mooier uitzagen, 94% merkte dat de wenkbrauwen beter gedefinieerd leken en 92% merkte dat de wenkbrauwen er steviger en voller uitzagen**.

Hoe lang duurt het voordat je resultaat ziet?

Het verschilt per persoon, maar veel gebruikers melden dat ze vrijwel meteen mooiere wimpers ervaren. Volgens een consumentenonderzoek van een onafhankelijke partij zag 98% van de gebruikers van RevitaLash® Advanced de wimpers er na 6 weken verbeterd uitzien. Voor het beste resultaat adviseren wij het product te gebruiken zoals voorgeschreven. 

Geïnteresseerd in een wimper- of wenkbrauwserum/conditioner? Bekijk de producten hier.

 

 

* Resultaten van een onafhankelijk consumentenonderzoek van 6 weken met 63 deelnemers.

** Onderzoeksresultaten van een onafhankelijk 8 weken durend consumentenonderzoek met 112 deelnemers, waaronder vrouwen en mannen.


Laat een opmerking achter

Opmerkingen worden na goedkeuring weergegeven.


Ook in

DE JUISTE VOLGORDE VAN JE SKINCARE-ROUTINE
DE JUISTE VOLGORDE VAN JE SKINCARE-ROUTINE

11 16, %J

Een goede skincare routine creëren is belangrijk, maar de juiste volgorde weten om de producten aan te brengen is net zo belangrijk - of zelfs nog belangrijker!
Lees meer
Genomineerd voor de Dutch Beauty Awards 2022-2023
Genomineerd voor de Dutch Beauty Awards 2022-2023

59 16, %J

Onze nieuwste innovaties; RevitaLash® Lash & Brow Masque en RevitaLash® Advanced Sensitive zijn genomineerd voor de Dutch Beauty Awards 2022-2023!

Lees meer
HOE VOORKOM JE KLONTERIGE MASCARA OM DE PERFECTE WIMPERS TE KRIJGEN
HOE VOORKOM JE KLONTERIGE MASCARA OM DE PERFECTE WIMPERS TE KRIJGEN

33 14, %J

Als het om mascara gaat, verlangen we allemaal naar lengte, volume en definitie. Schitterende wimpers staan hoog op de lijst van je “droomwimpers”, terwijl klonterige plakkerige wimpers helemaal onderaan staan. Gelukkig kun je met een paar handige tips en trucs gemakkelijk de wimpers krijgen waar je van droomt. Ontdek meer over deze tips!
Lees meer

NIEUWSBRIEF