Gratis verzending vanaf €50,-

CONDITIONERS VS. SERUMS: WAT IS HET VERSCHIL?

08 06, %J

CONDITIONERS VS. SERUMS: WAT IS HET VERSCHIL?

Er wordt ons vaak gevraagd - wat het verschil is tussen een wimper/wenkbrauwserum en een wimper/wenkbrauwconditioner? Het antwoord is: niets! Waarom worden RevitaLash Advanced en RevitaBrow Advanced dan "conditioners" genoemd?

Er is bewust gekozen om RevitaLash® Advanced en RevitaBrow® Advanced "conditioners" te noemen in plaats van "serums", omdat we vinden dat dit beter beschrijft wat deze producten doen. Zoals je het haar op je hoofd verzorgt, verzorgen RevitaLash Advanced en RevitaBrow Advanced het haar van je wimpers en wenkbrauwen.

Op welke manier?

De formules bevatten een zeer uitgebreide samenstelling en zijn het eindresultaat van uitgebreid onderzoek. Deze ingrediënten verzorgen, versterken en beschermen tegen het afbreken, wat resulteert in gezondere, vollere en mooier uitziende wimpers en wenkbrauwen.

Het woord serum is een veelgebruikte term in de wimper- en wenkbrauwverzorgingswereld, en RevitaLash Advanced of RevitaBrow Advanced "serums" noemen is voor ons ook goed! Het draait uiteindelijk om de resultaten, en we weten dat je blij zult zijn met de natuurlijke resultaten die je zult zien bij het gebruik van RevitaLash Advanced en RevitaBrow Advanced.

Hier zijn nog een paar dingen die je moet weten over wimper- en wenkbrauwserums/conditioners:

Zijn ze veilig?

RevitaLash Comsetics is het enige door oogartsen opgerichte merk onder de wenkbrauw en wimperserums, en daarom heeft veiligheid voor ons de hoogste prioriteit. De wimper- en wenkbrauwserums zijn door artsen ontwikkeld, klinisch getest en door dermatologen beoordeeld, en zijn bovendien veganistisch en cruelty free.

Werkt het?

De onderzoeken van de consumenten spreken voor zich! In een 6 weken durend onderzoek met RevitaLash Advanced merkte 98% van de consumenten op dat de wimpers er sterker en er beter uitzagen*. Bij RevitaBrow Advanced merkte 96% van de deelnemers dat de wenkbrauwen er mooier uitzagen, 94% merkte dat de wenkbrauwen beter gedefinieerd leken en 92% merkte dat de wenkbrauwen er steviger en voller uitzagen**.

Hoe lang duurt het voordat je resultaat ziet?

Het verschilt per persoon, maar veel gebruikers melden dat ze vrijwel meteen mooiere wimpers ervaren. Volgens een consumentenonderzoek van een onafhankelijke partij zag 98% van de gebruikers van RevitaLash® Advanced de wimpers er na 6 weken verbeterd uitzien. Voor het beste resultaat adviseren wij het product te gebruiken zoals voorgeschreven. 

Geïnteresseerd in een wimper- of wenkbrauwserum/conditioner? Bekijk de producten hier.

 

 

* Resultaten van een onafhankelijk consumentenonderzoek van 6 weken met 63 deelnemers.

** Onderzoeksresultaten van een onafhankelijk 8 weken durend consumentenonderzoek met 112 deelnemers, waaronder vrouwen en mannen.


Laat een opmerking achter

Opmerkingen worden na goedkeuring weergegeven.


Ook in

NO MAKE-UP IS TRENDING: KRIJG DE LOOK
NO MAKE-UP IS TRENDING: KRIJG DE LOOK

00 07, %J

Nog niet zo lang geleden leek het alsof elke make-up look in onze feeds over de top faux wimpers en zwaar opgevulde wenkbrauwen ging. Maar tegenwoordig heeft een meer natuurlijk ogende esthetiek het glamoureuze gezicht vervangen en wordt de 'no make-up look' de favoriete stijl van dit seizoen. Als je er net zo klaar voor bent als wij om je natuurlijke schoonheid te laten stralen, probeer dan deze trucs om een minimalistische beautylook te creëren.
Lees meer
DE ZOMER KAN ZORGEN VOOR BESCHADIGD HAAR. DEZE TIPS KUNNEN HELPEN
DE ZOMER KAN ZORGEN VOOR BESCHADIGD HAAR. DEZE TIPS KUNNEN HELPEN

47 07, %J

Ah, de zomer - het seizoen van stranddagen, luieren aan het zwembad en avonturen in de buitenlucht. Terwijl we genieten van de warmte en ontspanning, betaalt ons haar vaak de prijs voor onze zonovergoten activiteiten. De combinatie van UV-stralen, chloor, zout water en hitte kan onze haarlokken beschadigen, waardoor ze droog, broos en glansloos worden. Gelukkig zijn er manieren om je te beschermen tegen zomerschade aan je haar, zodat je het hele seizoen kunt genieten van gezond uitziende lokken.
Lees meer
DE JUISTE VOLGORDE VAN JE SKINCARE-ROUTINE
DE JUISTE VOLGORDE VAN JE SKINCARE-ROUTINE

11 16, %J

Een goede skincare routine creëren is belangrijk, maar de juiste volgorde weten om de producten aan te brengen is net zo belangrijk - of zelfs nog belangrijker!
Lees meer

NIEUWSBRIEF