JE WIMPERS EN 'THE CURL EFFECT'

21 10, %J

JE WIMPERS EN 'THE CURL EFFECT'

Misschien gebruik je RevitaLash Advanced® al en ben je er al dol op. Maar heb je al gehoord van The Curl Effect? Ons bekroonde serum, geliefd bij miljoenen gebruikers, zorgt er niet alleen voor dat je wimpers er op hun best uitzien en aanvoelen, het kan ook hun natuurlijke krul versterken. Sommige gebruikers ervaren een zichtbaar merkbare lift, zonder zelfs maar een wimperkruller aan te raken.

HET GEHEIM: DE WETENSCHAP

The Curl Effect® is een gepatenteerde technologie, wat betekent dat geen enkel ander wimperserum, mascara of ander product dit effect biedt. Deze technologie levert essentiële voedingsstoffen rechtstreeks aan de wimpers om ze te verzorgen, versterken en flexibeler te maken. En gezondere wimpers betekenen meer krul en meer lift.

Je vindt The Curl Effect® in onze 2 verschillende wimperconditioners: RevitaLash® Advanced en RevitaLash® Advanced Sensitive. Elke versie bevat alles wat je wimpers nodig hebben en zeker ook niets wat ze niet nodig hebben zoals parabenen, ftalaten en geurstoffen. De producten zijn ook door artsen ontwikkeld, door dermatologen beoordeeld en wetenschappelijk onderbouwd.

EEN KEER PER DAG

Hoe breng je RevitaLash® Advanced aan? Een keer per dag, op beide wimpers, dat is alles.

Breng het serum één keer per dag rechtstreeks aan op schone wimpers, dus niet als een eyeliner op de huid. Je zult merken dat je wimpers er gezonder uitzien en aanvoelen. In een consumentenonderzoek meldde 98% van de gebruikers sterkere, mooiere wimpers na zes weken gebruik van het product. Stel je voor: meer lift, meer flexibiliteit en een verbeterde natuurlijke krul in één enkele beweging. Ja, echt waar!

WIL JE NOG MEER OH LA LA?

Ben je een liefhebber van Lashlift, het liften van je wimpers? Een liefhebber van Lash Extensions, wimper verlenging? Houd je van intense donkere wimpers en laat je je wimpers verven?

Als je krachtige, dramatische, Show Stopping wimpers wil, is het belangrijk om de basis - oftewel je natuurlijke wimpers - te versterken. RevitaLash® Advanced is hierop het antwoord.

Eigenlijk is deze wimperconditioner een schoonheidsbehandeling voor thuis... een luxueus serum dat je routine kan stroomlijnen en je look kan verbeteren. Met The Curl Effect® krijg je zulke mooie wimpers, dat je misschien helemaal niets meer extra met wimpers hoeft te doen!

STEL JE DIT VOOR

Als je het goed doet, creëer je een sprekende oogopslag met een heldere en levendige blik. Is dat niet het briljante van RevitaLash® Advanced? Het geeft je wimpers de sparkle en magische wimpers om mee te pronken!

Ben je een fan bent van een goede selfie, dan is The Curl Effect® je beste vriendin. Neem een selfie met je wimpers zoals ze nu zijn. Maak vervolgens, binnen een paar weken nadat je bent begonnen met keer per dag RevitaLash® Advanced, een tweede foto. En vergelijk.

Dus, is het krijgen van de beste wimpers van je leven echt zo gemakkelijk? Ja, dat is het zeker!


Laat een opmerking achter

Opmerkingen worden na goedkeuring weergegeven.


Ook in

DE JUISTE VOLGORDE VAN JE SKINCARE-ROUTINE
DE JUISTE VOLGORDE VAN JE SKINCARE-ROUTINE

11 16, %J

Een goede skincare routine creëren is belangrijk, maar de juiste volgorde weten om de producten aan te brengen is net zo belangrijk - of zelfs nog belangrijker!
Lees meer
Genomineerd voor de Dutch Beauty Awards 2022-2023
Genomineerd voor de Dutch Beauty Awards 2022-2023

59 16, %J

Onze nieuwste innovaties; RevitaLash® Lash & Brow Masque en RevitaLash® Advanced Sensitive zijn genomineerd voor de Dutch Beauty Awards 2022-2023!

Lees meer
HOE VOORKOM JE KLONTERIGE MASCARA OM DE PERFECTE WIMPERS TE KRIJGEN
HOE VOORKOM JE KLONTERIGE MASCARA OM DE PERFECTE WIMPERS TE KRIJGEN

33 14, %J

Als het om mascara gaat, verlangen we allemaal naar lengte, volume en definitie. Schitterende wimpers staan hoog op de lijst van je “droomwimpers”, terwijl klonterige plakkerige wimpers helemaal onderaan staan. Gelukkig kun je met een paar handige tips en trucs gemakkelijk de wimpers krijgen waar je van droomt. Ontdek meer over deze tips!
Lees meer

NIEUWSBRIEF