DE JUISTE VOLGORDE VAN JE SKINCARE-ROUTINE

March 16, 2023

DE JUISTE VOLGORDE VAN JE SKINCARE-ROUTINE

Een goede skincare routine creëren is belangrijk, maar de juiste volgorde weten om de producten aan te brengen is net zo belangrijk - of zelfs nog belangrijker! Als producten niet op de juiste manier worden aangebracht, kan dat betekenen dat het verspilde tijd en geld is. De eenvoudige regel is dat producten van het dunste naar het dikste moeten worden aangebracht, maar het is ook belangrijk te weten welke producten eerst moeten worden aangebracht. Hieronder leggen we uit wat de beste manier is om je skincare aan te brengen en waarom.

Reinigen

Het is belangrijk om altijd je gezicht te reinigen voordat je gaat slapen. In de ochtend is het voldoende om met water te reinigen, maar wij adviseren altijd een dubbele reiniging voor het slapen gaan (een reinigingsbalsem om make-up te verwijderen, gevolgd door een crème of gel cleanser die is afgestemd op je huidtype). Na elke reiniging adviseren wij altijd onze Micellair Water Lash Wash voor alle gemiste make-up, vuil, olie of talg. Het geeft een perfecte 'basis' voor de rest van je skincare routine, inclusief wimper en wenkbrauw serums!

Toners

Toners zijn niet noodzakelijk, maar als je ze graag gebruikt, gebruik ze dan direct na het reinigen van je gezicht, terwijl het nog vochtig is. Zorg er wel voor dat je de ingrediënten goed leest, want veel toners kunnen te agressief zijn en irritatie veroorzaken.

Wimper- en wenkbrauwserum  

Veel mensen vragen ons vaak waar RevitaLash® Advanced en RevitaBrow® Advanced in een huidroutine passen. Het antwoord is altijd op droge, schone wimpers en wenkbrauwen. Geef je wimpers en wenkbrauwen een paar minuten de tijd om te drogen na het reinigen en tonen van je gezicht en breng vervolgens RevitaLash® Advanced en RevitaBrow® Advanced aan zoals aangegeven. Eenmaal droog (een minuut of twee), kun je de rest van je huidverzorging of make-up routine volgen.

Serums

Serums zijn sterk geconcentreerde, vitaminerijke producten, die worden gebruikt voor specifieke problemen zoals pigmentatie, textuur of fijne lijntjes en rimpels. Kies één tot drie serums die je problemen behandelen en geef ze elk een paar minuten de tijd om volledig in te trekken voordat je de volgende aanbrengt. Weet je niet zeker waar je moet beginnen? Serums met antioxidanten zijn goed voor alle huidtypes en helpen vrije radicalen te bestrijden en de huid te herstellen!

Onderhouden

Omdat de huid rond de ogen extra dun is en als eerste tekenen van veroudering begint te vertonen, is het een goed idee om vanaf je twintigste een oogcrème of -gel in je routine op te nemen. Zorg ervoor dat je het twee keer per dag aanbrengt, en vergeet niet om overdag SPF te gebruiken! Dit helpt de huid rond de ogen gezond en stevig te houden, wat leidt tot een frissere blik. Wij zijn dol op onze AquaBlur® Eye Gel & Primer, een product dat alles voor alle doeleinden kan doen: hydrateren, verzachten en de wimpers en wenkbrauwen versterken.

Hydrateren

Zorg dat alle producten goed worde opgenomen met een vochtinbrengende crème! Dit is een van de meest essentiële onderdelen van de skincare routine, want vocht is de sleutel tot een gezonde, gehydrateerde huid. Experts adviseren een vochtinbrengende crème aan te brengen terwijl de huid nog vochtig is van de vorige stappen, zodat de hydratatie wordt vastgehouden.

Beschermen

Overdag moet zonnebrandcrème altijd de laatste stap zijn in de routine. SPF is altijd een must, zelfs als het buiten bewolkt is of als je niet van plan bent de hele dag de deur uit te gaan. UV-stralen kunnen nog steeds schade veroorzaken door het raam, en is een van de belangrijkste oorzaken van rimpels, textuur en hyperpigmentatie. 


Leave a comment

Comments will be approved before showing up.


Also in Nieuws

Genomineerd voor de Dutch Beauty Awards 2022-2023
Genomineerd voor de Dutch Beauty Awards 2022-2023

March 16, 2023

Onze nieuwste innovaties; RevitaLash® Lash & Brow Masque en RevitaLash® Advanced Sensitive zijn genomineerd voor de Dutch Beauty Awards 2022-2023!

Read More
HOE VOORKOM JE KLONTERIGE MASCARA OM DE PERFECTE WIMPERS TE KRIJGEN
HOE VOORKOM JE KLONTERIGE MASCARA OM DE PERFECTE WIMPERS TE KRIJGEN

March 14, 2023

Als het om mascara gaat, verlangen we allemaal naar lengte, volume en definitie. Schitterende wimpers staan hoog op de lijst van je “droomwimpers”, terwijl klonterige plakkerige wimpers helemaal onderaan staan. Gelukkig kun je met een paar handige tips en trucs gemakkelijk de wimpers krijgen waar je van droomt. Ontdek meer over deze tips!
Read More
CONDITIONERS VS. SERUMS: WAT IS HET VERSCHIL?
CONDITIONERS VS. SERUMS: WAT IS HET VERSCHIL?

March 06, 2023

Er wordt ons vaak gevraagd - wat het verschil is tussen een wimper/wenkbrauwserum en een wimper/wenkbrauwconditioner? 
Read More

NIEUWSBRIEF