Gratis verzending vanaf €50,-

NO MAKE-UP IS TRENDING: KRIJG DE LOOK

September 07, 2023

NO MAKE-UP IS TRENDING: KRIJG DE LOOK

Nog niet zo lang geleden leek het alsof elke make-up look in onze feeds over de top faux wimpers en zwaar opgevulde wenkbrauwen ging. Maar tegenwoordig heeft een meer natuurlijk ogende esthetiek het glamoureuze gezicht vervangen en wordt de 'no make-up look' de favoriete stijl van dit seizoen. Als je er net zo klaar voor bent als wij om je natuurlijke schoonheid te laten stralen, probeer dan deze trucs om een minimalistische beautylook te creëren.

Versterk je (natuurlijke) wimpers
Waar een paar seizoenen geleden de 'fantasie-wimpers' nog de boventoon voerden, zijn het nu de echte, fladderende, haalbare wimpers die het middelpunt vormen van de no make-up look. Vergeet het elke ochtend aanbrengen van neppe wimpers of het elke paar weken aanbrengen van extensions. Alles wat je nodig hebt voor een natuurlijke, mooie look is een versterkende wimperconditioner en de juiste mascara.

Kies een wimperserum dat hypoallergeen en klinisch getest is, zoals onze RevitaLash® Advanced formule. Deze wimperconditioner, niet voor niets een bestseller, is ontwikkeld door een oogarts met ons exclusieve BioPeptin Complex® om de wimpers te versterken en te beschermen tegen afbreken, terwijl het de flexibiliteit en glans verbetert. Het kan zelfs de natuurlijke krul van de wimpers versterken. Het resultaat: Echte, dramatisch ogende wimpers. Voeg een paar laagjes van onze Double-Ended Volume Set primer en mascara toe voor een optimaal effect.

Krijg de "healthy" wenkbrauw
Overal zijn wenkbrauwen in hun natuurlijke tijdperk. We laten zware, hoekige wenkbrauwen achter ons en gaan voor een zachtere, meer veerkrachtige uitstraling. Gezond ogende wenkbrauwen zijn essentieel voor deze look, wat betekent dat het dagelijks aanbrengen van een wenkbrauwserum een must is... en de formule die je kiest is belangrijk. Er zijn veel wenkbrauwserums op de markt, maar alleen RevitaBrow® Advanced is 10 keer op rij winnaar van de Allure Best of Beauty Award. Deze door een arts ontwikkelde formule pakt de zichtbare tekenen van wenkbrauwveroudering aan voor gezonder uitziende, luxueuzere wenkbrauwen die ideaal zijn voor het creëren van de gevederde look.

Maak je wenkbrauwen af met een paar vegen van onze Hi-Def Brow Gel, die verzorgende ingrediënten bevat om je wenkbrauwen te voeden terwijl je ze vastzet. Borstel de haartjes omhoog voor een vol, donzig effect.

Vervang je foundation
Een frisse, foundationvrije teint is de sleutel tot het bereiken van de no-makeup look, dus zet je volledig dekkende, matte formules achterin de kast. Egaliseer in plaats daarvan je huidskleur met een lichtgewicht getinte moisturizer of gebruik strategisch aangebrachte concealer om imperfecties te minimaliseren. Gebruik je vingers in plaats van een kwast om make-up aan te brengen; zo smelten de producten in je huid en zie je er natuurlijker uit.

Kies crèmes boven poeders
Als het gaat om oogschaduw, eyeliner, blush en bronzer, zijn crèmeformules makkelijker te mengen en zien ze er natuurlijker uit dan poeders. Om je make-up te fixeren en de houdbaarheid te verbeteren, kun je je look afmaken met een setting spray in plaats van poeder.

Een vleugje tint toevoegen
Maak je minimalistische make-uplook af met een getinte lippenbalsem voor een zacht kleurtje. Deze producten zien er niet alleen natuurlijker uit dan lippenstift in kleur, ze zijn ook onderhoudsvriendelijker en kunnen zonder spiegel opnieuw worden aangebracht. 


Leave a comment

Comments will be approved before showing up.


Also in Nieuws

DE ZOMER KAN ZORGEN VOOR BESCHADIGD HAAR. DEZE TIPS KUNNEN HELPEN
DE ZOMER KAN ZORGEN VOOR BESCHADIGD HAAR. DEZE TIPS KUNNEN HELPEN

September 07, 2023

Ah, de zomer - het seizoen van stranddagen, luieren aan het zwembad en avonturen in de buitenlucht. Terwijl we genieten van de warmte en ontspanning, betaalt ons haar vaak de prijs voor onze zonovergoten activiteiten. De combinatie van UV-stralen, chloor, zout water en hitte kan onze haarlokken beschadigen, waardoor ze droog, broos en glansloos worden. Gelukkig zijn er manieren om je te beschermen tegen zomerschade aan je haar, zodat je het hele seizoen kunt genieten van gezond uitziende lokken.
Read More
DE JUISTE VOLGORDE VAN JE SKINCARE-ROUTINE
DE JUISTE VOLGORDE VAN JE SKINCARE-ROUTINE

March 16, 2023

Een goede skincare routine creëren is belangrijk, maar de juiste volgorde weten om de producten aan te brengen is net zo belangrijk - of zelfs nog belangrijker!
Read More
Genomineerd voor de Dutch Beauty Awards 2022-2023
Genomineerd voor de Dutch Beauty Awards 2022-2023

March 16, 2023

Onze nieuwste innovaties; RevitaLash® Lash & Brow Masque en RevitaLash® Advanced Sensitive zijn genomineerd voor de Dutch Beauty Awards 2022-2023!

Read More

NIEUWSBRIEF