4 beautyproducten die je in de koelkast moet bewaren

September 02, 2022

4 beautyproducten die je in de koelkast moet bewaren

Na de hittegolf in augustus blijft het gelukkig voorlopig mooi zomerweer, zonder al te hoge temperaturen. Maar dit betekent niet dat het in huis of in de badkamer de ideale temperatuur is voor je cosmetica. Niet voor niets is in Zuid-Korea het fenomeen Beauty Fridges, kleine koelkastjes voor cosmeticaproducten, bijzonder populair. Er zijn producten die simpelweg langer meegaan of efficiënter worden als je ze in de koelkast bewaart. Maar je hoeft niet je hele huidverzorgingslijn in de koelkast te bewaren, in feite zijn er maar een handvol producten die baat hebben bij een koelere temperatuur - lees verder om er meer over te weten te komen!

SHEETMASKERS
Sheetmaskers voelen al heerlijk aan bij elke temperatuur, maar als je ze in de koelkast bewaart, worden ze nog beter. Na een dag op het strand of een workout voelt niets beter dan even ontspannen met een koud masker.

GEZICHTSPRAYS
Er is niets verfrissender dan een koele face mist op een warme, vochtige dag. Wij houden van op rozen gebaseerde formules, vanwege de verzachtende eigenschappen en de verfrissende geur.

OOGCRÈMES
Een slechte nachtrust kan gezwollen ogenleden veroorzaken, vooral 's ochtends vroeg. Bestrijd de wallen met een oogcrème uit de koelkast want de lage temperatuur zorgt voor vaatvernauwing, zodat er minder vocht naar de oogcontouren stroomt. Het resultaat? Een rustige, gekalmeerde huid met minder vochtophoping.

TOOLS
Gezichtsrollers, vaak van jade of rozenkwarts, zijn razend populair. Als je deze producten bij een koelere temperatuur bewaart, kan dat de afvoerende werking versterken. En het voelt ook nog eens geweldig aan!

WAT JE NOG MEER MOET WETEN
Niet elk product is geschikt om in de koelkast te bewaren. Zo moeten alle producten op oliebasis, vooral producten die kokosolie bevatten, op kamertemperatuur bewaard worden omdat ze anders kunnen gaan schiften of te hard worden. Het is ook geen goed idee om producten te vergeten terug te zetten in de koelkast, constante temperatuurschommelingen kunnen slecht zijn voor de formules.

Ten slotte moet elk product dat geen conserveringsmiddelen bevat in de koelkast worden bewaard om bacteriën te weren en de houdbaarheid te verlengen.

Klaar voor je eigen Beauty Fridge? Shop producten die een plekje in je koelkast verdienen hieronder:

REVITALASH AQUABLUR™

REVITALASH MICELLAR WATER LASH WASH


Leave a comment

Comments will be approved before showing up.


Also in Nieuws

Volume geven aan stijl, fijn of dun haar
Volume geven aan stijl, fijn of dun haar

December 06, 2022

Velen van ons zijn niet tevreden met de dikte en volume van ons haar. Maar wees gerust: fijn of dunner wordend haar is niet erg. Een beetje kennis en de juiste volumegevende producten volstaan om je haar dikker en voller te doen lijken. Met de hulp van een nieuwe generatie innovatieve volumemiddelen kan je haar in een mum van tijd verbeteren.

Read More
MOOIE, STRALENDE WIMPERS MET DE FEESTDAGEN? BEGIN NU!
MOOIE, STRALENDE WIMPERS MET DE FEESTDAGEN? BEGIN NU!

November 21, 2022

Voor mooie, gezonde wimpers tijdens de feestdagen, begin je nu met je wimperverzorgingsroutine.

Read More
Wie verlangt er nou niet naar fantastische wimpers en wenkbrauwen tijdens de feestdagen?
Wie verlangt er nou niet naar fantastische wimpers en wenkbrauwen tijdens de feestdagen?

November 10, 2022

Klaar om alvast in te slaan voor de feestdagen? Met producten voor elke wimper- en wenkbrauwliefhebber, zul je dit jaar zeker indruk maken en inspireren. Lees ons blog.
Read More

NIEUWSBRIEF