Gratis verzending vanaf €50,-

4 beautyproducten die je in de koelkast moet bewaren

September 02, 2022

4 beautyproducten die je in de koelkast moet bewaren

Na de hittegolf in augustus blijft het gelukkig voorlopig mooi zomerweer, zonder al te hoge temperaturen. Maar dit betekent niet dat het in huis of in de badkamer de ideale temperatuur is voor je cosmetica. Niet voor niets is in Zuid-Korea het fenomeen Beauty Fridges, kleine koelkastjes voor cosmeticaproducten, bijzonder populair. Er zijn producten die simpelweg langer meegaan of efficiënter worden als je ze in de koelkast bewaart. Maar je hoeft niet je hele huidverzorgingslijn in de koelkast te bewaren, in feite zijn er maar een handvol producten die baat hebben bij een koelere temperatuur - lees verder om er meer over te weten te komen!

SHEETMASKERS
Sheetmaskers voelen al heerlijk aan bij elke temperatuur, maar als je ze in de koelkast bewaart, worden ze nog beter. Na een dag op het strand of een workout voelt niets beter dan even ontspannen met een koud masker.

GEZICHTSPRAYS
Er is niets verfrissender dan een koele face mist op een warme, vochtige dag. Wij houden van op rozen gebaseerde formules, vanwege de verzachtende eigenschappen en de verfrissende geur.

OOGCRÈMES
Een slechte nachtrust kan gezwollen ogenleden veroorzaken, vooral 's ochtends vroeg. Bestrijd de wallen met een oogcrème uit de koelkast want de lage temperatuur zorgt voor vaatvernauwing, zodat er minder vocht naar de oogcontouren stroomt. Het resultaat? Een rustige, gekalmeerde huid met minder vochtophoping.

TOOLS
Gezichtsrollers, vaak van jade of rozenkwarts, zijn razend populair. Als je deze producten bij een koelere temperatuur bewaart, kan dat de afvoerende werking versterken. En het voelt ook nog eens geweldig aan!

WAT JE NOG MEER MOET WETEN
Niet elk product is geschikt om in de koelkast te bewaren. Zo moeten alle producten op oliebasis, vooral producten die kokosolie bevatten, op kamertemperatuur bewaard worden omdat ze anders kunnen gaan schiften of te hard worden. Het is ook geen goed idee om producten te vergeten terug te zetten in de koelkast, constante temperatuurschommelingen kunnen slecht zijn voor de formules.

Ten slotte moet elk product dat geen conserveringsmiddelen bevat in de koelkast worden bewaard om bacteriën te weren en de houdbaarheid te verlengen.

Klaar voor je eigen Beauty Fridge? Shop producten die een plekje in je koelkast verdienen hieronder:

REVITALASH AQUABLUR™

REVITALASH MICELLAR WATER LASH WASH


Leave a comment

Comments will be approved before showing up.


Also in Nieuws

NO MAKE-UP IS TRENDING: KRIJG DE LOOK
NO MAKE-UP IS TRENDING: KRIJG DE LOOK

September 07, 2023

Nog niet zo lang geleden leek het alsof elke make-up look in onze feeds over de top faux wimpers en zwaar opgevulde wenkbrauwen ging. Maar tegenwoordig heeft een meer natuurlijk ogende esthetiek het glamoureuze gezicht vervangen en wordt de 'no make-up look' de favoriete stijl van dit seizoen. Als je er net zo klaar voor bent als wij om je natuurlijke schoonheid te laten stralen, probeer dan deze trucs om een minimalistische beautylook te creëren.
Read More
DE ZOMER KAN ZORGEN VOOR BESCHADIGD HAAR. DEZE TIPS KUNNEN HELPEN
DE ZOMER KAN ZORGEN VOOR BESCHADIGD HAAR. DEZE TIPS KUNNEN HELPEN

September 07, 2023

Ah, de zomer - het seizoen van stranddagen, luieren aan het zwembad en avonturen in de buitenlucht. Terwijl we genieten van de warmte en ontspanning, betaalt ons haar vaak de prijs voor onze zonovergoten activiteiten. De combinatie van UV-stralen, chloor, zout water en hitte kan onze haarlokken beschadigen, waardoor ze droog, broos en glansloos worden. Gelukkig zijn er manieren om je te beschermen tegen zomerschade aan je haar, zodat je het hele seizoen kunt genieten van gezond uitziende lokken.
Read More
DE JUISTE VOLGORDE VAN JE SKINCARE-ROUTINE
DE JUISTE VOLGORDE VAN JE SKINCARE-ROUTINE

March 16, 2023

Een goede skincare routine creëren is belangrijk, maar de juiste volgorde weten om de producten aan te brengen is net zo belangrijk - of zelfs nog belangrijker!
Read More

NIEUWSBRIEF