Hoe kies je het juiste wimper- of wenkbrauwserum

May 21, 2021

Hoe kies je het juiste wimper- of wenkbrauwserum

De methode om de juiste keuze te maken
Tegenwoordig kan je overal een serum voor wimpers en wenkbrauwen aanschaffen: van goedkope drogisterijketens tot exclusieve warenhuizen, via online winkels, op Facebook en Instagram.

De claims die worden gemaakt en het resultaat dat wordt beloofd maakt de keuze voor het juiste product niet eenvoudig, zeker wanneer er een mooi resultaat wordt beloofd en een relatief lage prijs wordt genoemd. Houd er rekening mee dat niet ieder product op dezelfde manier is gecreëerd en geproduceerd. Om het juiste product te kiezen, zijn er belangrijke factoren die je zou moeten bekijken. Denk aan ingrediënten, onafhankelijke consumentenonderzoeken, reviews en meer. Lees hieronder verder waar je naar moet kijken voor je een beslissing neemt.

Geformuleerd door een arts & beoordeeld door een dermatoloog
Als het aankomt op de kwetsbare en gevoelige oogcontour, is het belangrijk dat je kiest voor het meest veilige product. Een product dat is geformuleerd door een arts en op veiligheid is beoordeeld door een dermatoloog. Zowel RevitaLash® Advanced Eyelash Conditionerals Revitabrow® Advanced Eyebrow Conditionerzijn ontwikkeld door Dr. Brinkenhoff, oogarts en oprichter van RevitaLash® Cosmetics. Hypoallergeen, niet-irriterend en zelfs zacht genoeg om gebruikt te worden door kankerpatiënten: je kunt er zeker van zijn dat de serums van RevitaLash Cosmetics veilig zijn.

Bestsellers & gewonnen prijzen
Voor ieder nieuw cosmeticaproduct waar je informatie over wilt, omdat je overweegt om het te gaan gebruiken, is het een goed idee om de experts uit de industrie te raadplegen. In de beauty wereld is een felle strijd gaande om de gewilde prijzen die wereldwijd worden uitgereikt. En als je als merk zo’n prijs wint, is dat een hele eer. RevitaLash® Advanced en RevitaBrow® Advancedhebben meer dan 25 gerenommeerde prijzen in de branche gewonnen, waaronder de prestigieuze Best of Beauty Award van het beautymagazine Allure. Bovendien is RevitaLash® Advanced een van de eerste wimperserums die ooit ontwikkeld is en een van de best verkochte wimperserums.

Consumenten onderzoeken
Consumenten onderzoeken zijn ongelooflijk belangrijk als je een wimper- of wenkbrauwserum zoekt, dat ook echt werkt. Deze onderzoeken kunnen je precies vertellen welke productervaring je kunt verwachten, omdat dit om echte en onafhankelijke meningen gaat van personen die geen connectie met het merk hebben. In ons recente consumentenonderzoek gaf 98 % van de deelnemers aan dat hun wimpers er beter uitzagen na gebruik van RevitaLash® Advanced, en 92% van de deelnemers zagen meer uitgesproken wenkbrauwen die er voller uitzagen, na gebruik van RevitaBrow® Advanced.

 
Geliefd bij de pers, influencers en celebrities
Als een celebrity of een journalist een product aanbeveelt wil dat nog niet zeggen dat het product ook echt goed is. Maar als iemand als de Dutchess of Sussex (Meghan Markle) zegt dat ze een product geweldig vindt, dan luisteren we natuurlijk. En zo’n product is RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner. Mrs. Markle noemt ons wimperserum in een interview met Allure als er gevraagd wordt naar haar beautytips, wat vervolgens door bladen als Vogue en Harper’s Bazar wordt overgenomen. Andere fans van onze wimper- en wenkbrauwserums zijn Olivia Wilde, Hayden Panettiere en Lena Dunham. Deze vrouwen staan erom bekend dat hun uiterlijk erg belangrijk is en dat zij er altijd perfect uitzien. Wij zijn enorm dankbaar dat zij onze producten beschouwen als een hulpmiddel om dat te bereiken.

Ingrediënten
Bij RevitaLash Cosmetics hebben wij een dit-gebruiken-wij-zeker-niet-lijst, om ervoor te zorgen dat onze producten altijd veilig zijn maar ook resultaat geven. Zo bevatten onze producten geen parabenen, fulfaten? of ingrediënten die de ogen kunnen irriteren zoals geurstoffen. Alleen de haarproducten zijn voorzien van een veilig en mild parfum. Het is onze overtuiging dat je keuze voor cosmetica net zo weloverwogen zou moeten zijn, als hoe je dat zou doen met je voedsel. Wij houden vast aan die overtuiging als we een van onze producten formuleren.

Ben je voldoende geïnformeerd om een weloverwogen aankoop te doen van een wimper- of wenkbrauwserum? 

Leave a comment

Comments will be approved before showing up.


Also in Nieuws

Volume geven aan stijl, fijn of dun haar
Volume geven aan stijl, fijn of dun haar

December 06, 2022

Velen van ons zijn niet tevreden met de dikte en volume van ons haar. Maar wees gerust: fijn of dunner wordend haar is niet erg. Een beetje kennis en de juiste volumegevende producten volstaan om je haar dikker en voller te doen lijken. Met de hulp van een nieuwe generatie innovatieve volumemiddelen kan je haar in een mum van tijd verbeteren.

Read More
MOOIE, STRALENDE WIMPERS MET DE FEESTDAGEN? BEGIN NU!
MOOIE, STRALENDE WIMPERS MET DE FEESTDAGEN? BEGIN NU!

November 21, 2022

Voor mooie, gezonde wimpers tijdens de feestdagen, begin je nu met je wimperverzorgingsroutine.

Read More
Wie verlangt er nou niet naar fantastische wimpers en wenkbrauwen tijdens de feestdagen?
Wie verlangt er nou niet naar fantastische wimpers en wenkbrauwen tijdens de feestdagen?

November 10, 2022

Klaar om alvast in te slaan voor de feestdagen? Met producten voor elke wimper- en wenkbrauwliefhebber, zul je dit jaar zeker indruk maken en inspireren. Lees ons blog.
Read More

NIEUWSBRIEF