Gratis verzending vanaf €50,-

HOE VOORKOM JE KLONTERIGE MASCARA OM DE PERFECTE WIMPERS TE KRIJGEN

March 14, 2023

HOE VOORKOM JE KLONTERIGE MASCARA OM DE PERFECTE WIMPERS TE KRIJGEN

Als het om mascara gaat, verlangen we allemaal naar lengte, volume en definitie. Schitterende wimpers staan hoog op de lijst van je “droomwimpers”, terwijl klonterige plakkerige wimpers helemaal onderaan staan. Gelukkig kun je met een paar handige tips en trucs gemakkelijk de wimpers krijgen waar je van droomt. Ontdek meer over deze tips!

TIP #1: Begin met een goede basis

Voor mooie wimpers is het belangrijk dat alle restjes mascara verdwenen zijn. Begin met een goede reiniging en gebruik een micellair water, zoals de Micellair Water Lash Wash, om ervoor te zorgen dat alle restjes vuil, make-up, olie en talg van de ogen worden verwijderd. Dit geeft je de perfecte basis om mascara aan te brengen, zonder klontjes.

TIP #2: Hydrateren & Versterken

Zorg voor sterke en gezonde wimpers met een ooggel zoals onze AquaBlur® Hydrating Eye Gel & Primer. Deze veelzijdige ooggel hydrateert, verzorgt en geeft het gebied rond de ogen een mooie frisse basis, terwijl het de wimpers en wenkbrauwen verzorgt en verstevigt. Het vormt de perfecte basis voor mascara, zodat deze de hele dag blijft zitten en niet gaat uitlopen.

TIP #3: Gebruik een primer

Mascaraprimers zijn ideaal om de wimpers te scheiden en meer volume te geven voordat je mascara aanbrengt. De Volumizing Primer in onze Double-Ended Volume Set is geweldig omdat hij precies dat doet - de wimpers van elkaar scheiden, volume en lengte geven en een perfect basis voor mascara creëren.

TIP #4: Hoe minder, hoe beter

Twee lagen mascara zouden meer dan genoeg moeten zijn om de wimpers te definiëren - meer zou kunnen leiden tot klonterige, spinachtige wimpers. Onze Volumizing Mascara formule is gemakkelijk op te bouwen zonder te klonteren, terwijl het de wimpers de voedingsstoffen geeft die ze nodig hebben om te groeien.

TIP #5: Zorg dat er geen lucht bijkomt

Zorg ervoor dat je het borsteltje niet te veel in en uit de mascara haalt. Dit zorgt er alleen maar voor dat er lucht in het product komt, waardoor het sneller uitdroogt. In plaats daarvan kan je het beste het borsteltje draaien  om een gelijkmatige hoeveelheid mascara op de applicator te krijgen.

TIP #6: Weet wanneer je het moet weggooien

De houdbaarheid van mascara is meestal ongeveer 3 maanden. Als die oude mascaratube al langer dan een paar maanden onderin je make-uplade ligt, gooi hem dan weg!

TIP #7: Gebruik een serum

Wimperserums zijn perfect voor wie zijn wimpers een beetje extra volume wil geven door de wimpers alles te geven wat ze nodig hebben. RevitaLash® Advanced is samengesteld uit essentiële vitaminen en voedingsstoffen zoals biotine, peptiden, groene thee-extract en meer, zodat de wimpers verzorgd, sterk en soepel blijven - perfect voor mooie, gedefinieerde wimpers (met of zonder mascara!). 

Ben jij klaar voor de mooiste wimpers?


Leave a comment

Comments will be approved before showing up.


Also in Nieuws

NO MAKE-UP IS TRENDING: KRIJG DE LOOK
NO MAKE-UP IS TRENDING: KRIJG DE LOOK

September 07, 2023

Nog niet zo lang geleden leek het alsof elke make-up look in onze feeds over de top faux wimpers en zwaar opgevulde wenkbrauwen ging. Maar tegenwoordig heeft een meer natuurlijk ogende esthetiek het glamoureuze gezicht vervangen en wordt de 'no make-up look' de favoriete stijl van dit seizoen. Als je er net zo klaar voor bent als wij om je natuurlijke schoonheid te laten stralen, probeer dan deze trucs om een minimalistische beautylook te creëren.
Read More
DE ZOMER KAN ZORGEN VOOR BESCHADIGD HAAR. DEZE TIPS KUNNEN HELPEN
DE ZOMER KAN ZORGEN VOOR BESCHADIGD HAAR. DEZE TIPS KUNNEN HELPEN

September 07, 2023

Ah, de zomer - het seizoen van stranddagen, luieren aan het zwembad en avonturen in de buitenlucht. Terwijl we genieten van de warmte en ontspanning, betaalt ons haar vaak de prijs voor onze zonovergoten activiteiten. De combinatie van UV-stralen, chloor, zout water en hitte kan onze haarlokken beschadigen, waardoor ze droog, broos en glansloos worden. Gelukkig zijn er manieren om je te beschermen tegen zomerschade aan je haar, zodat je het hele seizoen kunt genieten van gezond uitziende lokken.
Read More
DE JUISTE VOLGORDE VAN JE SKINCARE-ROUTINE
DE JUISTE VOLGORDE VAN JE SKINCARE-ROUTINE

March 16, 2023

Een goede skincare routine creëren is belangrijk, maar de juiste volgorde weten om de producten aan te brengen is net zo belangrijk - of zelfs nog belangrijker!
Read More

NIEUWSBRIEF