Gratis verzending vanaf €50,-

De meest gestelde vragen over RevitaLash ® Advanced

November 11, 2021

De meest gestelde vragen over RevitaLash ® Advanced

In 2006 lanceerden we onze originele RevitaLash formule en startten we een geheel nieuwe categorie van cosmetische producten. 15 jaar later is RevitaLash® Advanced één van de best verkochte wimperserums ter wereld - elke 30 seconden wordt er één verkocht!* We krijgen voortdurend vragen wat de beste manier is om RevitaLash Advanced te gebruiken, wanneer je het moet gebruiken, wie het kan gebruiken - de lijst gaat maar door en door - dus we dachten we helpen u een handje! Wij hebben de meest gestelde vragen verzameld en voor u beantwoord voordat u de kans krijgt om ze te stellen.

Hoe werkt RevitaLash Advanced Wimper Conditioner precies?

RevitaLash Advanced is ontwikkeld door oogarts Dr. Michael Brinkenhoff om de algehele gezondheid en uiterlijk van de wimpers te verbeteren. Het is zorgvuldig samengesteld met onze gepatenteerde technologie, BioPeptin Complex®, om de natuurlijke wimpers te verzorgen en het uiterlijk ervan te verbeteren, waardoor ze er prachtig uitzien.

Waar moet ik RevitaLash Advanced aanbrengen, en hoe vaak?

Breng één keer per dag of nacht een dun lijntje RevitaLash Advanced aan op schone en droge wimpers boven de wimperlijn. Volledig laten drogen voordat u andere schoonheidsproducten aanbrengt. Voor het beste resultaat, bereid de huid rondom de ogen voor met onze Micellair Water Lash Wash voordat je RevitaLash Advanced aanbrengt, om de wimpers en wenkbrauwen gereinigd, gekalmeerd en gehydrateerd te houden.

Zal RevitaLash Advanced mijn wimpers meer krullen?

Ja! Dit is één van de geweldige voordelen van RevitaLash Advanced - het is eigenlijk een wimperlift in een flesje! Veel mensen hebben als resultaat dat bij consequent gebruik hun wimpers aanzienlijk meer krul vertonen. Dit is te danken aan ons gepatenteerde Curl Effect®, wat slechts één van de vele manieren is waarop RevitaLash Advanced voor prachtige wimpers zorgt.

Zal RevitaLash Advanced mijn oogkleur veranderen?

Wanneer RevitaLash Advanced volgens de instructies wordt aangebracht, en vanwege de formule en de specificaties van het borsteltje, zou het niet in de ogen mogen komen, en zou daarom geen effect op je ogen mogen hebben, inclusief de kleur van je ogen (iris).

Hoe lang duurt het voordat ik resultaat zie met RevitaLash Advanced?

Hoewel elk individu anders is, horen wij vaak dat gebruikers onmiddellijk mooiere wimpers krijgen. Volgens ons eigen onderzoek van een derde partij, ondervond 98% van de gebruikers van RevitaLash Advanced binnen 6 weken een verbeterd uiterlijk van de wimpers. Voor het beste resultaat, gebruik zoals hierboven vermeld.

Hoe lang gaat een tube RevitaLash Advanced mee?

Bij gebruik volgens voorschrift, gaat één tube RevitaLash Advanced (3,5 ml) ongeveer zes maanden mee. Het 2,0 ml formaat van het product zou ongeveer drie maanden mee moeten gaan - lang genoeg om resultaten te ervaren. De houdbaarheidsdatum voor beide formaten is één jaar na opening en drie jaar indien ongeopend.

Kan ik RevitaLash Advanced gebruiken na een keratinelift van de wimpers?

Ja! RevitaLash Advanced is veilig om te gebruiken na een keratine wimperlift behandeling en kan geweldige resultaten opleveren wanneer het samen wordt gebruikt. U dient twee dagen na de behandeling te wachten met het gebruik van RevitaLash Advanced, maar we raden u aan om voor de zekerheid eerst te overleggen met de salon waarbij u de behandeling ondergaat.

Kan ik RevitaLash Advanced gebruiken met valse wimpers of wimperextensions?

Ook ja! RevitaLash Advanced is veilig voor gebruik met wimperextensions of valse wimpers (strips), en kan zelfs helpen om de gezondheid en schoonheid van uw natuurlijke wimpers te behouden, waardoor de schadelijke effecten die vaak worden gezien bij langdurig gebruik van wimperextensions worden geminimaliseerd.

Kan ik RevitaLash Advanced gebruiken met permanente make-up en semi-permanente make-up?

Ja - RevitaLash Advanced zou uw permanente of semi-permanente make-up niet mogen beïnvloeden. Als u net klaar bent met uw behandeling, zorg er dan voor dat het gebied volledig genezen is en overleg met uw arts voordat u een van beide producten gebruikt.


Leave a comment

Comments will be approved before showing up.


Also in Nieuws

NO MAKE-UP IS TRENDING: KRIJG DE LOOK
NO MAKE-UP IS TRENDING: KRIJG DE LOOK

September 07, 2023

Nog niet zo lang geleden leek het alsof elke make-up look in onze feeds over de top faux wimpers en zwaar opgevulde wenkbrauwen ging. Maar tegenwoordig heeft een meer natuurlijk ogende esthetiek het glamoureuze gezicht vervangen en wordt de 'no make-up look' de favoriete stijl van dit seizoen. Als je er net zo klaar voor bent als wij om je natuurlijke schoonheid te laten stralen, probeer dan deze trucs om een minimalistische beautylook te creëren.
Read More
DE ZOMER KAN ZORGEN VOOR BESCHADIGD HAAR. DEZE TIPS KUNNEN HELPEN
DE ZOMER KAN ZORGEN VOOR BESCHADIGD HAAR. DEZE TIPS KUNNEN HELPEN

September 07, 2023

Ah, de zomer - het seizoen van stranddagen, luieren aan het zwembad en avonturen in de buitenlucht. Terwijl we genieten van de warmte en ontspanning, betaalt ons haar vaak de prijs voor onze zonovergoten activiteiten. De combinatie van UV-stralen, chloor, zout water en hitte kan onze haarlokken beschadigen, waardoor ze droog, broos en glansloos worden. Gelukkig zijn er manieren om je te beschermen tegen zomerschade aan je haar, zodat je het hele seizoen kunt genieten van gezond uitziende lokken.
Read More
DE JUISTE VOLGORDE VAN JE SKINCARE-ROUTINE
DE JUISTE VOLGORDE VAN JE SKINCARE-ROUTINE

March 16, 2023

Een goede skincare routine creëren is belangrijk, maar de juiste volgorde weten om de producten aan te brengen is net zo belangrijk - of zelfs nog belangrijker!
Read More

NIEUWSBRIEF