Gratis verzending vanaf €50,-

Volume geven aan stijl, fijn of dun haar

December 06, 2022

Volume geven aan stijl, fijn of dun haar

Velen van ons zijn niet tevreden met de dikte en volume van ons haar. Maar wees gerust: fijn of dunner wordend haar is niet erg. Een beetje kennis en de juiste volumegevende producten volstaan om je haar dikker en voller te doen lijken. Met de hulp van een nieuwe generatie innovatieve volumemiddelen kan je haar in een mum van tijd verbeteren.

FIJN HAAR VERSUS DUNNER WORDEND HAAR

Er is een verschil.

Dunner wordend haar verwijst naar een tekort aan haartjes. Te veel bewerking, te veel warmte, genetica, slechte voeding en conditie van de hoofdhuid zijn slechts enkel van de dingen die de dichtheid van het haar negatief kunnen beïnvloeden.

Aan de andere kant heeft fijn haar meestal veel haartjes per vierkante centimeter, maar elke haar is dunner in diameter. En fijn haar is vaak recht, stijl en moeilijk te stijlen.

Twee verschillende problemen met dezelfde oplossingen. En hier zijn ze...

HET BESTE VOLUMEGEVENDE SCHUIM...

Volume Enhancing Foam is meer dan een haarversteviger, het geeft meer volume, meer body, meer veerkracht. De formule, ontwikkeld door een arts, is gebaseerd op hetzelfde baanbrekende BioPeptin Complex® dat RevitaBrow® Advanced en RevitaLash® Advanced tot internationale bestsellers maakte. Dit vitaliteitsverhogende ingrediënt verzorgt, versterkt en verzacht het haar en beschermt het tegen breuk en broosheid.

Aanbrengen op nat of droog haar, in de hoofdhuid en haarwortels masseren, stijlen en klaar. Je zult het volumineuze verschil onmiddellijk zien en voelen.

DE BESTE VERDIKKINGSSHAMPOO

Maximaal volume begint onder de douche met de juiste shampoo. Volumeverhogende shampoos hebben de laatste jaren een lange weg afgelegd. Nieuwere, effectievere ingrediënten hydrateren en beschermen het haar beter, terwijl goede formules minder schadelijke ingrediënten bevatten (zoals sulfaatreinigers).

Onze Thickening Shampoo is een eersteklas formule voor het verdikken van de haarlokken, die ultra-hydraterend en zacht is voor fijn, beschadigd en dun haar. Een tip voor extra volume: trap niet in de fabel dat minder wassen beter is voor dunner wordend haar. Ophoping van vuil en resten stylingsmiddelen op de hoofdhuid kan leiden tot verstopte haarwortels. Afhankelijk van je haartype en levensstijl is minstens twee keer per week tot zelfs dagelijks wassen de beste optie.

DE BESTE VERDIKKENDE CONDITIONER

Als het gaat om het toevoegen van volume en dikte aan het haar, werken shampoo en conditioner het best als een duo.

De Thickening Conditioner van RevitaLash® Cosmetics. Ontwikkeld in combinatie met de Thickening Shampoo voor een naadloze synergie, helpt het duo je haar naar nieuwe hoogte te brengen. Net als de shampoo bevat de conditioner biotine om het volume en de kracht van het haar te ondersteunen, panthenol om te hydrateren en de glans te verbeteren, en loquatblad om te helpen bij dunner wordend haar. De verzorgende formule bevat ook voedende ingrediënten om het haar te herstellen.

MAAK HET JEZELF GEMAKKELIJK

Er is een stressvrije oplossing voor jouw fijne of dunner wordende haar. De Volumizing Hair Collection heeft alles wat je haar nodig heeft om van dun naar dik uitziend, broos naar gezond, droog naar gehydrateerd te transformeren.


Leave a comment

Comments will be approved before showing up.


Also in Nieuws

NO MAKE-UP IS TRENDING: KRIJG DE LOOK
NO MAKE-UP IS TRENDING: KRIJG DE LOOK

September 07, 2023

Nog niet zo lang geleden leek het alsof elke make-up look in onze feeds over de top faux wimpers en zwaar opgevulde wenkbrauwen ging. Maar tegenwoordig heeft een meer natuurlijk ogende esthetiek het glamoureuze gezicht vervangen en wordt de 'no make-up look' de favoriete stijl van dit seizoen. Als je er net zo klaar voor bent als wij om je natuurlijke schoonheid te laten stralen, probeer dan deze trucs om een minimalistische beautylook te creëren.
Read More
DE ZOMER KAN ZORGEN VOOR BESCHADIGD HAAR. DEZE TIPS KUNNEN HELPEN
DE ZOMER KAN ZORGEN VOOR BESCHADIGD HAAR. DEZE TIPS KUNNEN HELPEN

September 07, 2023

Ah, de zomer - het seizoen van stranddagen, luieren aan het zwembad en avonturen in de buitenlucht. Terwijl we genieten van de warmte en ontspanning, betaalt ons haar vaak de prijs voor onze zonovergoten activiteiten. De combinatie van UV-stralen, chloor, zout water en hitte kan onze haarlokken beschadigen, waardoor ze droog, broos en glansloos worden. Gelukkig zijn er manieren om je te beschermen tegen zomerschade aan je haar, zodat je het hele seizoen kunt genieten van gezond uitziende lokken.
Read More
DE JUISTE VOLGORDE VAN JE SKINCARE-ROUTINE
DE JUISTE VOLGORDE VAN JE SKINCARE-ROUTINE

March 16, 2023

Een goede skincare routine creëren is belangrijk, maar de juiste volgorde weten om de producten aan te brengen is net zo belangrijk - of zelfs nog belangrijker!
Read More

NIEUWSBRIEF