Wie verlangt er nou niet naar fantastische wimpers en wenkbrauwen tijdens de feestdagen?

November 10, 2022

Wie verlangt er nou niet naar fantastische wimpers en wenkbrauwen tijdens de feestdagen?

Klaar om alvast in te slaan voor de feestdagen? Met producten voor elke wimper- en wenkbrauwliefhebber, zul je dit jaar zeker indruk maken en inspireren.

BESTE CADEAUS VOOR WIMPERLIEFHEBBERS

Op zoek naar een opvallend wimpercadeau dit jaar?

Dan is RevitaLash® Advanced de gouden tip! - Deze wetenschappelijk geavanceerde formule bevat voedende ingrediënten zoals peptiden, lipiden, biotine en een groen thee-extract dat rijk is aan panthenol. De wimpers zien er sterker, gezonder en versterkt uit in één enkele dagelijkse beweging. Maar het mooiste cadeau van allemaal? Het Curl Effect®. Deze gepatenteerde, revolutionaire technologie kan jouw wimpers een natuurlijke lift en krul geven.

RevitaLash® Advanced Sensitive - De formule is speciaal ontwikkeld voor mensen met gevoelige ogen en het unieke time-release afgiftesysteem is zacht voor de huid rondom je ogen. Het resultaat? Gezondere, gehydrateerde, mooie wimpers die sterker zijn, minder snel breken en beschermd zijn tegen externe factoren - en dat alles met minder irritatie.

Micellair Water Lash Wash - Geef hét reinigingscadeau met micellair water voor wimpers, oogleden en wenkbrauwen. De residu-vrije, zachte reiniger verwijdert niet alleen make-up en mascara zonder de natuurlijke oliën van je wimpers aan te tasten, maar verzorgt en hydrateert ook. Dagelijks gebruik houdt de oogleden schoon en de wimpers en wenkbrauwen gehydrateerd en verfrist.

Daarnaast hebben we deze speciale Limited Edition set voor de feestdagen.

BESTE CADEAUS VOOR ‘WOW’-WENKBRAUWEN

RevitaBrow® Advanced - Dit bekroonde, door artsen ontwikkelde serum beschermt tegen breuk, verbetert de flexibiliteit van de haartjes en helpt het te beschermen tegen externe factoren. De wenkbrauwen zullen gezonder aanvoelen en er glanzender uitzien.

Lash & Brow Masque - Het populairste product voor wenkbrauwen en wimpers dit seizoen? De allereerste in zijn soort en door artsen ontwikkeld Lash & Brow Masque. De luxueuze formule omhult elke haartje met voedingsrijke ingrediënten om zelfs de meest beschadigde en gestreste wenkbrauwen en wimpers te herstellen en te voeden.

Tot slot hebben we ook deze leuke geschenkset voor de feestdagen.


Leave a comment

Comments will be approved before showing up.


Also in Nieuws

DE JUISTE VOLGORDE VAN JE SKINCARE-ROUTINE
DE JUISTE VOLGORDE VAN JE SKINCARE-ROUTINE

March 16, 2023

Een goede skincare routine creëren is belangrijk, maar de juiste volgorde weten om de producten aan te brengen is net zo belangrijk - of zelfs nog belangrijker!
Read More
Genomineerd voor de Dutch Beauty Awards 2022-2023
Genomineerd voor de Dutch Beauty Awards 2022-2023

March 16, 2023

Onze nieuwste innovaties; RevitaLash® Lash & Brow Masque en RevitaLash® Advanced Sensitive zijn genomineerd voor de Dutch Beauty Awards 2022-2023!

Read More
HOE VOORKOM JE KLONTERIGE MASCARA OM DE PERFECTE WIMPERS TE KRIJGEN
HOE VOORKOM JE KLONTERIGE MASCARA OM DE PERFECTE WIMPERS TE KRIJGEN

March 14, 2023

Als het om mascara gaat, verlangen we allemaal naar lengte, volume en definitie. Schitterende wimpers staan hoog op de lijst van je “droomwimpers”, terwijl klonterige plakkerige wimpers helemaal onderaan staan. Gelukkig kun je met een paar handige tips en trucs gemakkelijk de wimpers krijgen waar je van droomt. Ontdek meer over deze tips!
Read More

NIEUWSBRIEF