Gratis verzending vanaf €50,-

Wie verlangt er nou niet naar fantastische wimpers en wenkbrauwen tijdens de feestdagen?

November 10, 2022

Wie verlangt er nou niet naar fantastische wimpers en wenkbrauwen tijdens de feestdagen?

Klaar om alvast in te slaan voor de feestdagen? Met producten voor elke wimper- en wenkbrauwliefhebber, zul je dit jaar zeker indruk maken en inspireren.

BESTE CADEAUS VOOR WIMPERLIEFHEBBERS

Op zoek naar een opvallend wimpercadeau dit jaar?

Dan is RevitaLash® Advanced de gouden tip! - Deze wetenschappelijk geavanceerde formule bevat voedende ingrediënten zoals peptiden, lipiden, biotine en een groen thee-extract dat rijk is aan panthenol. De wimpers zien er sterker, gezonder en versterkt uit in één enkele dagelijkse beweging. Maar het mooiste cadeau van allemaal? Het Curl Effect®. Deze gepatenteerde, revolutionaire technologie kan jouw wimpers een natuurlijke lift en krul geven.

RevitaLash® Advanced Sensitive - De formule is speciaal ontwikkeld voor mensen met gevoelige ogen en het unieke time-release afgiftesysteem is zacht voor de huid rondom je ogen. Het resultaat? Gezondere, gehydrateerde, mooie wimpers die sterker zijn, minder snel breken en beschermd zijn tegen externe factoren - en dat alles met minder irritatie.

Micellair Water Lash Wash - Geef hét reinigingscadeau met micellair water voor wimpers, oogleden en wenkbrauwen. De residu-vrije, zachte reiniger verwijdert niet alleen make-up en mascara zonder de natuurlijke oliën van je wimpers aan te tasten, maar verzorgt en hydrateert ook. Dagelijks gebruik houdt de oogleden schoon en de wimpers en wenkbrauwen gehydrateerd en verfrist.

Daarnaast hebben we deze speciale Limited Edition set voor de feestdagen.

BESTE CADEAUS VOOR ‘WOW’-WENKBRAUWEN

RevitaBrow® Advanced - Dit bekroonde, door artsen ontwikkelde serum beschermt tegen breuk, verbetert de flexibiliteit van de haartjes en helpt het te beschermen tegen externe factoren. De wenkbrauwen zullen gezonder aanvoelen en er glanzender uitzien.

Lash & Brow Masque - Het populairste product voor wenkbrauwen en wimpers dit seizoen? De allereerste in zijn soort en door artsen ontwikkeld Lash & Brow Masque. De luxueuze formule omhult elke haartje met voedingsrijke ingrediënten om zelfs de meest beschadigde en gestreste wenkbrauwen en wimpers te herstellen en te voeden.

Tot slot hebben we ook deze leuke geschenkset voor de feestdagen.


Leave a comment

Comments will be approved before showing up.


Also in Nieuws

NO MAKE-UP IS TRENDING: KRIJG DE LOOK
NO MAKE-UP IS TRENDING: KRIJG DE LOOK

September 07, 2023

Nog niet zo lang geleden leek het alsof elke make-up look in onze feeds over de top faux wimpers en zwaar opgevulde wenkbrauwen ging. Maar tegenwoordig heeft een meer natuurlijk ogende esthetiek het glamoureuze gezicht vervangen en wordt de 'no make-up look' de favoriete stijl van dit seizoen. Als je er net zo klaar voor bent als wij om je natuurlijke schoonheid te laten stralen, probeer dan deze trucs om een minimalistische beautylook te creëren.
Read More
DE ZOMER KAN ZORGEN VOOR BESCHADIGD HAAR. DEZE TIPS KUNNEN HELPEN
DE ZOMER KAN ZORGEN VOOR BESCHADIGD HAAR. DEZE TIPS KUNNEN HELPEN

September 07, 2023

Ah, de zomer - het seizoen van stranddagen, luieren aan het zwembad en avonturen in de buitenlucht. Terwijl we genieten van de warmte en ontspanning, betaalt ons haar vaak de prijs voor onze zonovergoten activiteiten. De combinatie van UV-stralen, chloor, zout water en hitte kan onze haarlokken beschadigen, waardoor ze droog, broos en glansloos worden. Gelukkig zijn er manieren om je te beschermen tegen zomerschade aan je haar, zodat je het hele seizoen kunt genieten van gezond uitziende lokken.
Read More
DE JUISTE VOLGORDE VAN JE SKINCARE-ROUTINE
DE JUISTE VOLGORDE VAN JE SKINCARE-ROUTINE

March 16, 2023

Een goede skincare routine creëren is belangrijk, maar de juiste volgorde weten om de producten aan te brengen is net zo belangrijk - of zelfs nog belangrijker!
Read More

NIEUWSBRIEF